حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا

حمل و نقل بین المللی زمینی معمولاً به کشورهایی ممکن است که با یکدیگر مرز مشترک دارند. امکان ارسال بار از طریق جاده‌ها از ایران به اروپا هم وجود دارد. کشورهایی مانند ترکیه و جمهوری آذربایجان همسایگان اروپایی ایران هستند و می‌توان از طریق جاده با این کشورها در ارتباط بود.  

برای ارسال بار به این کشورها با هزینه کمتر، می‌توان از کامیون و ترانزیت استفاده کرد. این روش‌ها ایمن‌تر و ارزان‌تر هستند و امکان جابه‌جایی بار در حجم بالا را نیز فراهم می‌کنند. اگر شما هم به خدمات حمل زمینی به اروپا نیاز دارید و یا می‌خواهید در‌این‌باره بیشتر بدانید، در ادامه با تاو همراه باشید. 

حمل و نقل کالا به اروپا از طریق خطوط زمینی

ایران با کشورهای مختلف اروپایی روابط تجاری دارد و به همین دلیل واردات و صادرات کالا بین ایران و این کشورها امری طبیعی است. تبادل کالا از طریق مرزهای زمینی برای ایران بهتر است، چون هزینه آن مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد بود.  

شرکت‌های خصوصی زیادی هم ارسال بار به اروپا را از طریق روش‌های زمینی انجام می‌دهند. در ادامه درمورد چگونگی حمل زمینی بار از ایران به اروپا با شما صحبت خواهیم کرد. 

نحوه حمل و نقل بین المللی زمینی بین ایران و اروپا

لازمه حمل و نقل زمینی بین المللی، وجود وسائل نقلیه ایمن و ارتباط جاده‌ای بین دو کشور است. امکان ارسال بار به کشورهای اروپای و دریافت بار از آن‌ها برای ایران وجود دارد، به شرطی که بین دو کشور راه‌های زمینی وجود داشته باشد.  

بعد از اطمینان از وجود راه‌های زمینی قانونی و ایمن بین ایران و کشور اروپایی موردنظر، باید یک شرکت معتبر را برای جابه‌جایی بار بین آن‌ها انتخاب کنید. این شرکت‌ها خودشان تمام کارهای مربوط به انتقال بار را انجام می‌دهند. قوانینی برای ارسال بار به کشورهای اروپای وجود دارد که این شرکت‌ها با آن‌ها آشنا هستند؛ بنابراین در فرایند حمل و نقل هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. در ادامه این قوانین و مقررات را برای شما بیان می‌کنیم. 

حمل و نقل بین المللی زمینی

قوانین حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا

در حمل و ارسال بار به کشورهای اروپایی از مبدأ ایران، یک‌سری قوانین وجود دارد. البته این قانون‌ها تنها به کشورمان محدود نمی‌شوند و در کشورهای دیگر هم حکمران هستند. در ادامه تعدادی از مهم‌ترین قوانین و مقررات حمل زمینی بار را برای شما آورده‌ایم: 

مقررات گمرکی

بعد از ارسال بار به کشورهای اروپایی، معمولاً آن‌ها را به گمرک می‌برند. گیرنده موظف به ترخیص کالا از گمرک خواهد بود. گمرکات در هر کشوری قوانین مخصوص به خود را برای تحویل بار دارند. شرکت‌های معتبر معمولاً خودشان ترخیص کالا از گمرک را بر عهده می‌گیرند و شما هیچ نگرانی از این بابت نخواهید داشت.  

قوانین مربوط به وزن بار

وقتی از روش زمینی برای حمل بار استفاده می‌کنید، امکان جابه‌جایی بار با وزن بیشتر وجود دارد؛ اما مسئله این است که کشورهای مختلف هرکدام رویه‌های خاصی برای حداکثر وزن بار دریافتی در نظر می‌گیرند؛ بنابراین قبل از ارسال بار باید از حداکثر وزن دریافتی در کشور مقصد اطمینان حاصل کنید. 

مدارک لازم

در هنگام جابه‌جایی بار به کشورهای مختلف به مدارکی همچون بیمه، بارنامه، مجوز ورود و خروج و… نیاز است. قبل از سفر باید تمام این مدارک را به شرکت حمل و نقل بین المللی زمینی تحویل دهید. 

قوانین امنیتی

یک‌سری قوانین امنیتی هم در پایانه‌های کشورهای مختلف وجود دارد که باید رعایت شوند. به‌طور مثال، وقتی ماشین به مرز کشور موردنظر می‌رسد، مأموران آن را بررسی می‌کنند تا از ورود هرگونه کالای غیرقانونی، قاچاق و خطرناک به کشورشان جلوگیری کنند. 

مزایای انتقال زمینی بار به اروپا چیست؟

روش حمل و نقل بین المللی زمینی برای تجار، شرکت‌های بازرگانی و حتی افراد عادی کاربرد دارد. این روش ارسال بار همچنین مزیت‌های زیادی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم: 

مقرون‌به‌صرفه‌بودن

یکی از بزرگ‌ترین مزایای حمل و نقل بین المللی زمینی، ارزان‌تربودن آن نسبت به سایر گزینه‌های جابه‌جایی بار است. در این روش به نیروی خدماتی کمتری نیاز است و به همین دلیل هزینه‌ها کاهش می‌یابند. در یک سفر زمینی محموله‌های زیادی به‌سمت مقصد حمل می‌شوند و هزینه‌های باربری بین فرستنده‌ها تقسیم خواهد شد. 

دوستدار محیط‌زیست

ماشین‌های حمل بار آلودگی کمی ایجاد می‌کنند. در این روش سوخت کمتری هم نسبت به روش حمل هوایی مصرف می‌شود و بنابراین محیط‌زیست هم خیلی آلوده نمی‌شود.  

ایمنی بیشتر

ایمنی در سفرهای زمینی بیشتر است. حمل و نقل بین المللی دریایی و هوایی ریسک بالاتری نسبت به خطوط زمینی دارد. گاهی‌اوقات مسیر زمینی از مسیر دریایی کوتاه‌تر است و همین کوتاه‌بودن مسیر، باعث کاهش خطرها می‌شود.  

معایب انتقال زمینی بار به اروپا چیست؟

حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا علاوه بر مزیت‌های فراوانی که دارد، شامل یک‌سری معایب هم می‌شود. در ادامه این معایب را برای شما بیان می‌کنیم: 

تأثیرپذیری از شرایط آب‌وهوایی

شرایط آب‌وهوایی می‌تواند روی سفرهای جاده‌ای تأثیر بگذارد. باران شدید، مه و دیگر تغییرات آب‌وهوایی وضعیت جاده‌ها را تغییر می‌دهند و می‌توانند باعث تأخیر در سفرها شوند. 

احتمال خرابی وسایل نقلیه

وسایل نقلیه زمینی نسبت به هواپیما و قطار مستعد خرابی بیشتری هستند و ممکن است در طول مسیر ناگهان دچار ایراد شوند. در این صورت، محموله‌ها با خطر مواجه می‌شوند و یا بار دیرتر به مقصد می‌رسد. 

عدم تناسب با مسافت‌های طولانی

روش حمل و نقل بین المللی زمینی برای مسافت‌های طولانی مناسب نیست. به‌ویژه اگر بار سنگین باشد، به‌هیچ‌وجه استفاده از این روش توصیه نمی‌شود. 

سرعت کمتر

ارسال زمینی بار به کشورهای اروپایی در مقایسه با حمل و نقل ریلی و هوایی کندتر است. این موضوع یکی از نقاط ضعف این روش به حساب می‌آید. عواملی مانند ترافیک، جاده‌های نامناسب و استراحت در بین مسیر، باعث کاهش سرعت انتقال محموله‌ها به مقصد می‌شوند. 

تا اینجا درباره مزایا و معایب حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا با شما صحبت کردیم. اگر می‌خواهید درباره هزینه این روش بدانید، در ادامه با ما همراه باشید. 

هزینه‌های ارسال زمینی بار به اروپا چگونه محاسبه می‌شود؟

حمل و نقل بین المللی زمینی یکی از روش‌های کم‌هزینه برای جابه‌جایی محموله‌های مختلف است. هزینه این روش با توجه ‌به موارد زیر محاسبه می‌شود: 

نوع بار

نوع بار یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر هزینه جابه‌جایی زمینی بار است. محموله‌ها معمولاً از نظر ارزش، جنس و… به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند. مثلاً هرچه ارزش محموله بیشتر باشد، هزینه جابه‌جایی آن هم بیشتر می‌شود. 

وزن بار

با اینکه برای ارسال محموله‌ها محدودیت وزنی وجود دارد، اما خوب هزینه حمل باری که سبک‌تر است به‌طبع کمتر از باری می‌شود که وزن بیشتری دارد. 

نوع وسیله نقلیه

در حمل و نقل بین المللی زمینی هم از وسایل نقلیه مختلفی استفاده می‌شود. کامیون‌های کوچک، کامیون‌های بزرگ، تریلر، ترانزیت و… تعدادی از این وسیله‌ها هستند. هزینه باربری با هرکدام از این ماشین‌ها هم متفاوت است. 

فاصله بین مبدأ و مقصد

یکی دیگر از مهم‌ترین مواردی که بر تعیین هزینه انتقال زمینی بار تأثیر می‌گذارد، فاصله بین مبدأ و مقصد است. هرچه مسافت بیشتر باشد، هزینه حمل و نقل هم افزایش می‌یابد. 

ارسال بار به اروپا

تاو ساحل اروند؛ فعال در حوزه حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا

همان‌طور که گفتیم، انتخاب یک شرکت حمل و نقل معتبر برای ارسال بار به اروپا بسیار اهمیت دارد. شرکت‌های مختلفی در این حوزه فعالیت می‌کنند، اما همه آن‌ها متخصص و حرفه‌ای نیستند و ممکن است برای شما مشکل‌ساز شوند. 

شرکت حمل و نقل بین المللی تاو سال‌هاست که در این زمینه فعالیت می‌کند و با سابقه‌ای درخشان، آماده دریافت و ارسال محموله‌های شما به نقاط مختلف جهان است. این شرکت خدمات ارسال زمینی به اروپا را هم ارائه می‌دهد. در صورت نیاز می‌توانید با مشاوران تاو تماس بگیرید. 

کلام آخر

حمل و نقل بین المللی زمینی نوعی روش برای ارسال بار به نقاط مختلف جهان است. برای استفاده از این روش باید مسیر زمینی بین دو کشور وجود داشته باشد. همچنین باید از یک شرکت معتبر در این زمینه کمک بگیرید. 

سؤالات متداول

حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا چگونه انجام می‌گیرد؟ 

این روش حمل و نقل، بین دو کشور با مرزهای مشترک رایج است و از طریق وسایل نقلیه زمینی مانند تریلر انجام می‌گیرد. 

مزایای ارسال زمینی بار به اروپا چیست؟ 

هزینه‌های مقرون‌به‌صرفه، ایمنی، دردسترس‌بودن وسایل نقلیه و… همگی از مزیت‌های این روش به شمار می‌روند. 

هزینه حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا چگونه محاسبه می‌شود؟ 

این هزینه‌ها با توجه ‌به وزن بار، مسافت بین مبدأ و مقصد و… تعیین می‌شوند.