واردات ذرت در بسیاری از کشورها میتواند تجارتی سودآور باشد. این محصول کشاورزی کاربرد فراوانی دارد و همین کاربرد فراوان و متنوع آن در تهیه مواد غذایی و مصرف آن بهعنوان غذای دام و طیور و… سبب شده است که در بسیاری کشورها تولید داخل پاسخگوی تمام نیازها نبوده و واردات این محصول کشاورزی ضروری باشد. برای آشنایی با نحوه و شرایط واردات ذرت دامی و خوراکی و اهمیت آن، در ادامه با «تاو» همراه باشید.
برای اینکه بتوانید ذرت را به ایران وارد کنید و از سود آن بهرهمند شوید، باید یکسری نکات را در نظر بگیرید. شما میتوانید از مشاوران بازرگانی و شرکتهای حمل و نقل در این زمینه کمک بخواهید. همچنین، باید دقت داشته باشید و تمام مراحل را بهدرستی طی کنید تا در این مسیر با مشکل مواجه نشوید. در ادامه راهنمای واردات غلات ذرت را برای شما آوردهایم. انجام هریک از موارد زیر، به تجارت موفقتر شما کمک میکند:
در قدم اول از خرید و واردات بهترین و باکیفیتترین ذرت به کشور، باید یک صادرکننده خوب ذرت پیدا کنید. روسیه یکی از کشورهایی است که در کشت و تولید ذرت دستی قوی دارد و معمولاً ایران از این کشور ذرت وارد میکند. شما باید کشورهای تولیدکننده و صادرکننده ذرت را پیدا کنید و بعد از مقایسه آنها با هم، یکی را برای خرید ذرت انتخاب کنید.
بعد از تصمیمگیری درباره کشور مبدأ، باید برای دریافت کارت بازرگانی اقدام کنید. به این منظور، باید به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران درخواست دهید تا این کارت را برای شما صادر کنند.
در این مرحله باید یک شرکت حمل و نقل معتبر پیدا کنید و با آن قرارداد ببندید.
شما باید شرایط واردات ذرت به ایران را در نظر داشته باشید. یکسری قوانین و شرایط برای واردات این محصول به کشور وجود دارد که باید از آنها آگاهی داشته باشید و در این فرایند اشتباه نکنید.
یکی دیگر از مهمترین مراحل برای واردات محصولات کشاورزی مانند ذرت، دریافت مجوز از وزارت بهداشت است. ذرت وارداتی باید عاری از هرگونه آفت و بیماری باشد، در غیر این صورت از ورود آن به کشور جلوگیری میشود.
ذرت که بهعنوان یکی از غلات شناخته میشود، کاربردهای فراوانی برای انسانها و همچنین حیوانات دارد. البته این غلات بهمنظور پرورش دام و طیور استفاده میشود که درنهایت بتوان گوشت، مرغ و تخممرغ را در اختیار مردم جامعه قرار داد. این محصولات از مواد غذایی ضروری و پرمصرف هستند و برای تأمین آنها به ذرت نیاز است.
دام و طیور از ذرت بهعنوان یکی از بهترین منابع تغذیه میکنند. خود ایران هم تولیدکننده ذرت است و این محصول را به مقدار فراوانی کشت و تولید میکند، اما مقدار محصول نهایی کفایت نمیکند؛ بنابراین دولت مسئولیت دارد تا این محصول کاربردی را از کشورهای دیگر مثل روسیه وارد کشور کند. در حوزه واردات ذرت از روسیه و کشورهای دیگر، این شرکتهای تجاری و تاجران هستند که باید وارد عمل شوند. اهمیت واردات و تهیه ذرت آنقدر زیاد است که به آن ارز دولتی اختصاص یافته و تاجران میتوانند از ارز دولتی برای خرید ذرت استفاده کنند.
محصولات کشاورزی بهراحتی میتوانند آفات را به کشور بیاورند و همین موضوع میتواند آسیب جدی برای صنعت کشاورزی ایران باشد. به همین دلیل هم برای واردات غله ذرت و سایر محصولات کشاورزی قوانین سختگیرانهای وجود دارد. البته اگر از این قوانین مطلع باشید و آنها را رعایت کنید، مشکلی در طول این فرایند برای شما به وجود نمیآید. در ادامه به این قوانین اشاره میکنیم:
شما باید در هنگام واردات و فروش ذرت به تمام این موارد توجه داشته باشید و تکتک آنها را رعایت کنید؛ در غیر این صورت از ورود محموله ذرت شما به کشور جلوگیری میشود و متحمل ضرر زیادی خواهید شد.
واردات ذرت به کشور ایران برای اهداف مختلفی انجام میشود. مصرف ذرت در کشور بالاست و برای تولید محصولات مختلف مانند تنقلات و همچنین غذای دام و طیور از آن استفاده میشود. تاجران و بازرگانان میتوانند از واردات این محصول سود خوبی به دست بیاورند. اگر شما هم میخواهید در این زمینه فعالیت داشته باشد، میتوانید با مشاوران ما در «تاو» در ارتباط باشید و سؤالات خود را مطرح کنید.